DÜZCE / KAYNAŞLI - Kaynaşlı Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

İLÇEMİZDE ÖĞRENİM GÖREN 210 8. SINIF ÖĞRENCİSİNE TERCİH YAPABİLECEKLERİ LİSELER VE OKULUMUZ TANITILDI. OKUL REHBER ÖĞRETMENİMİZ ÖMER YAMAN TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN OKUL TANITIM ETKİNLİĞİMİZDE ÖĞRENCİLERE İMAM HATİP LİSELERİ VE İMAM HATİP LİSELERİNDE OKUTULAN DERSLER HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ. SÖYLEŞİ HAVASINDA GEÇEN TANITIM ETKİNLİKLERİNDE ÖĞRENCİLER YANLIŞ ÖĞRENMELERDEN KURTULURKEN İMAM HATİP LİSELERİ HAKKINDA DOĞRU BİLGİYİ KAYNAĞINDAN ÖĞRENMİŞ OLDU.

May

AKADEMİK GELİŞİM, KARİYER PLANLAMA VE ÜNİVERSİTE

Dikkat ve odaklanmaya yönelik motivasyon çalışmaları yapıldı. Lise öğrencileri Ankara'ya geziye götürüldü. Hacettepe Üniversitesi gezdirildi. Öğrenciler üniversite ortamını görüp, havasını soludular. Üniversiteyi kazanmak için motivasyonları arttı.

Okulda özellikle üniversiteye yönelik okul rehber öğretmenimiz tüm lise öğrencilerine motivasyon çalışması yaptı.

Mrt

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI TARAFINDAN TÜRKİYE GENELİNDE DÜZENLENEN ŞİİR VE KOMPOZİSYON YARIŞMASINDA İL VE İLÇE BİRİNCİSİ OLAN ÖĞRENCİMİZ DAMLA BULUT İLE İLÇE 3. OLAN ÖĞRENCİMİZ ŞULE ATASEVEN ÖDÜLLERİNİ İLÇE MÜFTÜMÜZ MÜLAYİM BAYINDIR VE OKUL MÜDÜRÜMÜZ HAYATİ DEMİR'DEN ALDILAR. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZİ VE ÖĞRENCİLERİMİZ TEBRİK EDERİZ.

Mrt

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ BİLGİ YARIŞMASINDA KENDİLERİNİ TEST ETTİLER. 11 GRUBUN KATILDIĞI BİLGİ YARIŞMASINDA BİRİNCİLİĞİ 12-A SINIFI ÖĞRENCİLERİ ZEHRA KILINÇOĞLU, İLKE GÜNDOĞDU ve SUDE ATASEVEN'İN TAKIMI KAZANDI. ÖĞRENCİLERDE REKABETİ, MOTİVASYONU, EĞLENEREK ÖĞRENMEYİ VE OKULA AİDİYETİ AMAÇLAYAN ETKİNLİĞİMİZDE ÖĞRENCİLERİMİZ TER DÖKTÜLER. YARIŞMAYA ÖZGÜN SORULARIYA DESTEK OLAN ÖĞRETMENLERİMİZE, KATILAN ÖĞRENCİLERİMİZE VE YARIŞMAYI HAZIRLAMA AŞMASINDA EMEĞİ GEÇEN REHBER VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENLERİMEZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

Kurtuluş Savaşı, Çanakkale zaferi, Doğu ve Güneydoğuda şehit olan asker ve polislerimiz ile 15 Temmuz Demokrasi Zaferi şehitlerimiz için sınıflarımızda hatim yapıldı ve Yasin Suresi okundu. Okulumuzda anma programı düzenlendi.

Çanakkale,  Kurtuluş Savaşı  ve vatan sevgisi konularına vurgu yapmak için okulumuz konferans salonunda ortaokul öğrencilerimize 120 Filmi izletildi.

Çanakkale Zaferinin 107. yıldönümü ve Şehitleri Anma Gününde Çanakkale´ yi geçilmez yapan, toprağımızı kanlarıyla vatan yapan ecdadımızı, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ

"12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'un Anma Günü" programı 14.03.2022 tarihinde Kaynaşlı Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda okulumuzun hazırlamış olduğu programla gerçekleştirildi.

Törene İlçe Kaymakamımız Sn. Mustafa İkbal EŞKİ, Belediye Başkanımız Sn. Birol ŞAHİN, Emniyet Müdürümüz Sn. Mehmet Nuri BABUŞOĞLU, Jandarma Komutanımız Sn. Mustafa Nuri KAYA, Müftümüz Sn. Mülayim BAYINDIR, Yazı İşleri Müdürümüz Sn. Engin KOPAL, Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Hasan CAN, ilçemizde görev yapan daire amirleri, okul müdürleri, öğrenci ve velilerimiz katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma Okul Müdürümüz Sn. Hayati DEMİR tarafından yapıldı. Okulumuz edebiyat öğretmenleri tarafından hazırlanan programdan sonra ilçemizde düzenlen İstiklal Marşı'nı okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri ilçemiz protokol heyeti tarafından verildi.

Mrt

OKULUMUZDA AFET BİLİNCİNİ GELİŞTİRMEK, AFET DURUMUNDA DOĞRU HAREKET TARZINI ÖĞRETMEK AMACIYLA OKULUMUZDA AFET ACİL DURUM TAHLİYE TATBİKATI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. TATBİKAT OKUL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN HAYATİ DEMİR VE ÖĞRETMENLERİMİZ ÖNDERLİĞİNDE BÜYÜK BİR TİTİZLİKLE İCRA EDİLDİ. TATBİKAT ÖNCESİNDE ÖĞRENCİLERİMİZE AFET DURUMUNDA DOĞRU DAVRANIŞ BİÇİMİNİN NASIL OLMASI GEREKTİĞİ ANLATILDI. 11.30'DA SİREN ÇALMASIYLA BERABER TATBİKAT GERÇEKLEŞTİRİLDİ. ÖĞRENCİLERİMİZ GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE OKULU TAHLİYE ETTİLER.