DÜZCE / KAYNAŞLI - Kaynaşlı Anadolu İmam Hatip Lisesi

Etiket Sonuçları: Tören

12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ

"12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'un Anma Günü" programı 14.03.2022 tarihinde Kaynaşlı Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda okulumuzun hazırlamış olduğu programla gerçekleştirildi.

Törene İlçe Kaymakamımız Sn. Mustafa İkbal EŞKİ, Belediye Başkanımız Sn. Birol ŞAHİN, Emniyet Müdürümüz Sn. Mehmet Nuri BABUŞOĞLU, Jandarma Komutanımız Sn. Mustafa Nuri KAYA, Müftümüz Sn. Mülayim BAYINDIR, Yazı İşleri Müdürümüz Sn. Engin KOPAL, Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Hasan CAN, ilçemizde görev yapan daire amirleri, okul müdürleri, öğrenci ve velilerimiz katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma Okul Müdürümüz Sn. Hayati DEMİR tarafından yapıldı. Okulumuz edebiyat öğretmenleri tarafından hazırlanan programdan sonra ilçemizde düzenlen İstiklal Marşı'nı okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri ilçemiz protokol heyeti tarafından verildi.